Elim Sende Sodes Projesi

Elim Sende Sodes Projesi
  • 08-10-2018

Elim Sene SODES Projesi kapsamında Konferansa ve Katılım Belgesi Verme Törenine Davet

Tarih: 09.04.2012 14:11:13   Okunma: 954   Yazan: AKTAN KARAHAN   Birim: Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü

Elim Sende SOSES Proejsi kapsamında; Yenişehir MTB Toplum Sağlığı Merkezi’nde devam eden “Çocuk Bakıcılığı Kursu”‘nun ilk 2 grubu (26 kursiyer) 13 Nisan Cuma günü törenle Katılım Belgelerini alacaktır. Her bir grup 3’er hafta ve 50 saatlik kursu tamamlayarak kurs sonu sınavında başarılı olmuşlardır.

“Elim Sende” projenin bir parçası olarak katılım belgesi töreni sırasında halka açık bir de konferans verilecektir. Kendisi Mersin Üniversitesi Psikoloji Mezunu olan Psikolog Müge Beğenilmiş bir çok kreş ve anaokuluna da danışmanlık yapmakta olup gönüllü olarak projemizde yer almaktadır. Konferansın konusu “0-6 yaş Arası Çocuklarda Davranış Bozuklukları ve Çözüm Yolları”‘ dır. Proje kapsamında her iki grupta bir benzer tören yapılacak olup aynı isimle toplam 3 konferans verilecektir. İlk konferansta özellikle “yeme problemleri”, “saldırganlık” ve “inatçılık”  üzerinde durulacak olup diğer konferanslarda da farklı konular işlenecektir.

Tören resmi programı saat 14.30’da başlayacak olup tören öncesinde ikram ve tanıtım olacağından saat 13.30 itibariyle Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 4. Kat Büyük salonda sizleri bekliyor olacağız.  Sizleri aramızda görmek dileğiyle. Elim Sende Projesi Ekibi adına Uz. Dr. Aktan KARAHAN Proje Koordinatörü

Paylaş!